"Gør det du er bedst til, og lad os gøre som vi gør bedst... nemlig at være din håndværker"

Button Text

Duis aute irure dolor in

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate

Hos Byens Mester - Dennis a'Rogvi er god og ordentlig kommunikation essentielt for et godt samarbejde. Jeg ved, hvor uoverskueligt et bygge- eller anlægsprojekt kan virke, fordi det ofte kræver ekspertise fra både tømrere, murere, maler, elektriker osv. og ikke at forglemme kloak arbejde.
Med et samarbejde med Byens Mester - Dennis a'Rogvi samler du alle håndværksområderne hos én udbyder, og derfor vil kontakten være samlet ét sted gennem hele forløbet. Det er langt mere effektivt og simpelt for dig, og du kan stole på, at jeg guider dig gennem hele processen.

En entreprenør, du kan stole på

Byens Mester - Dennis a'Rogvi arbejder ud fra nøgleordene tillid, ordentlighed og kvalitet. Det betyder for dig, at vi gennem udførelsen af din opgave holder dig godt informeret gennem alle processer. Vi sætter en ære i at overholde vores aftaler og afleverer derfor altid til aftalt tid, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. På den måde håber vi på at blive din foretrukne samarbejdspartner. 

Din tryghed er vigtig for mig

Derfor er vi medlem af Byg garanti (indsæt logo)

Byens Mester arbejder ud fra nøgleordene tillid, ordentlighed og kvalitet. Det betyder for dig, at vi gennem udførelsen af din opgave holder dig godt informeret gennem alle processer. Vi sætter en ære i at overholde vores aftaler og afleverer derfor altid til aftalt tid, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. På den måde håber vi på at blive din foretrukne samarbejdspartner. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du en byggeopgave, så tøv ikke med at kontakte mig for et konkurrencedygtigt tilbud. Det er helt uforpligtende, og sammen afdækker vi dine behov og finder den bedste løsning for dig!

Hvad tilbyder vi dig?

Kort fortalt...

Vi består af tømrer, murer og malere under samme tag. Dvs. vi tilbyder vores kunder en samlet løsning også kaldet hovedentreprise.

Jeg hedder Dennis a`Rogvi og driver Byens Mester. Jeg har gennem de seneste 13 år specialiseret mig i hovedentrepriser indenfor parcelhuse, lejligheder og tilbygninger.

Hovedentrepriser

Consectetur adipiscing elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et.

Byens Mester

Consectetur adipiscing elit

Kort fortalt – Jeg etablerede denne virksomhed i 2009 og jeg har ikke lavet andet lige siden og jeg elsker det! Jeg Dennis a`Rogvi er født og opvokset i Ganløse, en lille by i Egedal kommune. Det har sat sit aftryk fordi i dag udfører vi rigtig mange af vores opgaver i Egedal kommune. Vi kører rigtig meget i Stenløse, Ølstykke, Slangerup, Ganløse, Måløv men også i Storkøbenhavn.