havearbejde udføres
i hele storkøbenhavn

Ring for et uforpligtende tilbud allerede i dag!

din Havemand i storkøbenhavn

Havearbejde for både privatpersoner og virksomheder

Byens Mester - Dennis a'Rogvi tilbyder at udføre haveopgaver for både privatpersoner og virksomheder, hvad end opgaverne er store eller små. Har du brug for beskæring, anlæg af ny have eller etablering af terrasse, så har vi både kompetencerne, værktøjerne og erfaringen til at udføre opgaven ordenligt og effektivt for dig. 

 

Terrasser, støttemure og hegn

Hos Byens Mester - Dennis a'Rogvi tilbyder vi også at lægge din nye terrasse, hvad end den er af fliser eller træ. Har du niveauforskelle i haven, kan du med fordel også vælge at få etableret en trappe i træ, granit eller beton, så forskellen udlignes. Vi har også stor erfaring med at opsætte hegn, både vedligeholdelsesfrit, plankeværk, naturhegn og mange flere. Vi bygger også støttemure, der - udover at sikre niveauforskellene i terrænet, så skråningen ikke falder sammen - optimerer pladsudnyttelsen i haven. 


Pleje og vedligeholdelse

Trænger hækken til en klipning, har du træer der skal fældes eller ukrudt, der skal bekæmpes, så er Byens Mester - Dennis a'Rogvi et godt valg til opgaven. Vi plejer og vedligeholder alle typer haver, så du kan bruge tiden på det, du har lyst til og holder af. Vi klarer alt fra den grove beskæring, til den mere detaljeorienterede, renholdelse og ukrudtsbekæmpelse, så kontakt os endelig, uanset størrelsen på opgaven.

Brolægning

En smukt anlagt indkørsel eller terrasse, der passer husets stil, sætter prikken over i’et. Så går du og tænker på en ny terrasse eller indkørsel, kan Byens Mester - Dennis a'Rogvi udføre opgaven for dig, helt fra første spadestik og udgravning til støbning af fundament og til den sidste flise er lagt. Vi har stor erfaring med både granit, fliser, chaussésten, klinker og kampesten, så uanset hvilken stil og hvilket look, du går efter, sørger vi for at gøre din drøm til virkelighed.

Få et godt tilbud på din næste byggeopgave

hCaptcha

Byens Mester - Dennis a'Rogvi

Byvej 13, 3660 Stenløse
28 29 29 26
dennisarogvi@hotmail.com